SMH Products Finland Oy Toggle
Enable Recite

Historia

SMH perustettiiin yli 30 vuotta sitten, aluksi se valmisti lasikuitutuotteita asbestin poistoon Isossa-Britanniassa. Sen jälkeen olemme suunnitelleet ja kehittäneet kattavan valikoiman  tuotteita ja tarvikkeita pölyttömään sekä turvalliseen työskentelyyn.

SMH tarjoaa kattavat ratkaisut varmistaen, että henkilöt ja ympäristö eivät altistu mahdollisesti haitallisille aineille.

Lue lisää SMH:n historiasta.

SMH-konserni

SMH-konserni muodostuu joukosta yrityksiä, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan asiakkailleen monipuolisia ratkaisuja. Alkaen ammattilaisille tarkoitettujen pölynhallinta laitteiden räätälöidystä suunnittelusta ja valmistuksesta paikallisen myynnin, vuokrauksen ja huollon kautta aina koulutukseen, konsultointiin ja tieteelliseen tukeen asti.

 

SMH – todellinen menestystarina

SMH:n viime vuodet ovat olleet tapahtumarikkaita. SMH oli vuonna 2013 Ison-Britannian koillisosan nopeimmin kasvava keskisuuri yritys – sekä kaikkein nopeimmin kasvava yritys koko alueella North East Fastest 50 -vertailussa (vertailua sponsoroivat Ward Hadaway yhteistyössä The Journal -sanomalehden kanssa). Pääsimme listalle uudelleen vuonna 2014. Meidät nimitettiin lisäksi London Stock Exchange Groupin Isoa-Britanniaa innoittavien 1000 yrityksen joukkoon. Voitimme kaksi palkintoa South Tyneside Business Awards -palkinnonjaossa: saimme sekä Manufacturer of the Year (vuoden valmistaja)- että Business of the Year (vuoden yritys) -palkinnot. Vuosi 2014 sai arvoisensa päätöksen, kun espanjalainen ongelmajätteiden dekontaminaatioliitto, ADRP (Asociación de descontaminación de residuos peligrosos), valitsi DCU 151 -hyvinvointiyksikön vuoden parhaaksi dekontaminaatiotuotteeksi. 

 

Vuonna 1970 GRP Polyester Plastic Mouldings -nimellä perustettu yritys kehittyi asiantuntijaksi lasikuidun käytössä ja valmisti South Shieldsin tuotantolaitoksessaan huippulaadukkaita tuotteita sekä Ison-Britannian että muun Euroopan markkinoille. Vuonna 1984 SMH alkoi valmistaa hyvinvointi- ja puhdistautumisyksikköjä vastatakseen ensin Ison-Britannian paikallisten tahojen kysyntään ja alkoi sitten toimittaa tuotteita alihankkijoille kaikkialla Isossa-Britanniassa ja Euroopassa. 2000-luvun alkupuolella SMH alkoi avata toimipisteitä kaikkialla Isossa-Britanniassa tarjoten laajan valikoiman dekontaminaatiotuotteita, kuten henkilönsuojaimia (PPE), hengityssuojaimia (RPE) ja suojausmateriaaleja.Aloitimme myös vuokraamaan kalustoa, jossa on tarjolla hyvinvointi- ja puhdistautumisyksikköjä, painemittareita, suurpaineruiskuja ja vaarallisen pölyn imureita asbestinpoistourakoitsijoiden tarpeisiin. Vuonna 2005 perustettiin SMH Equipements SARL, joka vastaa jakelusta ja vuokrausliiketoiminnasta Ranskassa. Vuonna 2011 toiminta laajeni Melbourneen, josta toimitetaan tuotteita koko Australiaan. Kun yhdeksän toimipaikkaa Isossa-Britanniassa, kaksi Ranskassa ja yksi Australiassa olivat täysin toiminnassa, perustimme vuonna 2013 SMH Training & Scientific Services UK Ltd -yrityksen tarjotaksemme asiantuntevaa terveys-, turvallisuus- ja pölynhallintakoulutusta kaikkialla Isossa-Britanniassa sekä laajan valikoiman konsultointi- ja teknisiä palveluita. Koulutuksemme toteutetaan World Class Safety -tavaramerkin alla, ja laajennamme ammattilaiskursseja koko yritysryhmän laajuisiksi. Pian sen jälkeen perustimme SMH Products NZ Ltd -yrityksen, jolla on toimipaikka Uuden-Seelannin Aucklandissa. Se tukee Australian liiketoimintaamme ja vastaa koko Aasian ja Tyynenmeren ja Lähi-idän alueiden tarpeisiin. Sitä seuraa SMH Training & Scientific Services APME, joka tuo menestyksekkään koulutusarsenaalimme Australiaan, Uuteen-Seelantiin ja vielä kauemmas.

 

Tulevaisuuden kasvun perusta

Pitkän tähtäimen tavoitteemme on yksinkertainen: tahdomme olla maailman johtava pölyttömien ja turvallisten ratkaisujen toimittaja . Aloitimme pienimuotoisesti South Shieldsissä, mutta nyt kehitämme, valmistamme ja tarjoamme tuotteita ja palveluja kaikkialla maailmassa, ja meillä on toimipaikkoja Isossa-Britanniassa, Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella. Tämä perusta tukee kestävää kasvua tulevaisuudessakin, joten seuraa meitä nähdäksesi, mihin SMH seuraavaksi ryhtyy!