SMH Products Finland Oy Toggle
Enable Recite

TIETOSUOJASELOSTE

SMH Products Ltd on sitoutunut varjelemaan asiakkaidensa henkilötietoja. Kun hallussamme on henkilötietoja, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että niiden käsittely ja säilytys tapahtuvat turvallisesti.

Tämä tietosuojaseloste kattaa smhfinland.wearearch.com -sivuston tietojen keruun ja käytön. Siinä kerrotaan, mitä tietoja sivustomme käyttäjistä kerätään, miten kyseisiä tietoja käytetään ja miten tietoja voidaan poistaa/muokata. Otathan huomioon, että tätä asiakirjaa voidaan muuttaa milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Tietojen keräys

Sivustoamme käyttäessäsi saatamme pyytää sinua antamaan henkilötietoja, kuten nimesi, yrityksesi nimen ja yhteystietosi, myöhempää yhteydenottoa tai tilauksen suorittamista varten. Aina kun annat kyseiset tiedot, laki velvoittaa meidät käyttämään tietojasi yhdenmukaisesti kaikkien henkilötietojen suojausta koskevien lakien kanssa, mukaan lukien vuoden 1998 tietosuojalain, Data Protection Actin, kanssa. Tietoja kerätessämme sinulta kysytään, haluatko vastaanottaa markkinointiviestejä tulevaisuudessa postitse, sähköpostitse vai tekstiviestitse. Jos poistat valinnan ruudusta, emme käytä antamiasi tietoja tähän tarkoitukseen. Voimme myös kerätä tietoja sivuston käytöstäsi, kuten tarkastelemistasi sivuista ja resursseista, joita olet käyttänyt. Käytämme siinä evästeitä ja page tagging -menetelmiä. Selaimellesi voidaan tehdä asetus, jonka ansiosta saat tiedon, kun eväste laitetaan. Näin voit päättää, hyväksytkö evästeen.

Tietojen käyttö

Käytämme tietojasi tarjotaksemme sinulle hyvää palvelua. Hyvään palveluun kuuluvat pyytämiesi tietojen, hyödykkeiden ja palvelujen tarjoaminen, tuotteisiin, palveluihin ja tarjouksiin liittyvien, sinua mahdollisesti kiinnostavien tietojen antaminen sekä palvelujemme, mukaan lukien verkkosivumme, kehittäminen. Jos et halua enää SMH Products Ltd:n ottavan sinuun yhteyttä, kerro meille asiasta yhteydenottolomakkeella. Voit peruuttaa sähköpostiviestien vastaanottamisen meiltä saamiesi sähköpostiviesteissä olevasta linkistä. 

Linkki muihin verkkosivuihin

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan vain tähän verkkosivuun. Se ei päde mihinkään tähän sivuun linkitettyihin sivuihin, kuten tavarantoimittajien sivuihin. Jos siirryt jollekin toiselle verkkosivulle smhproducts.com:n linkistä, lue kyseisen verkkosivun tietosuojakäytäntö saadaksesi selville, miten tietojasi käsitellään.

Omiin tietoihin pääsy

Vuoden 1998 tietosuojalain, Data Protection Actin, mukaisesti voit pyytää kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja pyytää meitä korjaamaan mahdolliset virheet tai epätarkkuudet. Varaamme oikeuden pyytää pienen hallinnointimaksun tästä palvelusta. Jos haluat kopion tiedoistasi, kirjoita meille osoitteeseen SMH Products Ltd, SMH House, Maxwell Street, South Shields, NE33 4PU, Iso-Britannia, ja merkitse kuoreen vastaanottajaksi Webmaster of SMH Products Ltd.

Yhteydenotot

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä verkkosivullamme tai kirjoita osoitteeseen SMH Products Ltd, SMH House, Maxwell Street, South Shields, NE33 4PU, UK. Merkitse kuoreen vastaanottajaksi Webmaster of SMH Products Ltd.

Tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi: marraskuussa 2014