SMH Products Finland Oy Toggle
Enable Recite

Laitteiston huolto, testaus ja korjaus

Kun olet tekemisissä mahdollisesti haitallisten aineiden kanssa, sinun on voitava luottaa siihen, että laitteesi suojaavat sinua. 

Huoltohenkilökuntamme suorittaa vuosittain yli 14 000 laitetestiä  maailmanlaajuisesti, joka takaa laitteidesi toimintavarmuuden ja työntekijöidesi turvallisuuden.

Voimme huoltaa laitteesi joko työmaalla tai toimipisteellämme. Suoritamme myös laitetestauksia -kysy lisää.

Tarjoamme laitekohtaista huoltoa hyvinvointi- ja puhdistautumisyksiköille, alipaineistuskoneille, H-tyypin imureille, märkäpurkukoneille, suurpaineruiskuille ja monille muille järjestelmille. Olemme luonnollisesti asiantuntijoita SMH:n laitteistojen huollossa, mutta kykenemme huoltamaan ja korjaamaan myös miltei mitä tahansa muitakin pölynhallintaan liittyviä laitteita.

Tarjoamme lisäksi naamarien testausta: kysy lisätietoja meiltä.

Hyvinvointi- ja puhdistautumisyksiköiden kunnostus

Riippumatta siitä, onko yksikkösi vain vähän kulunut ja naarmuuntunut vai edellyttääkö se suurta korjausta, me autamme mielellämme. Ota meihin suoraan yhteyttä ja kerro erityistoiveistasi. Jokainen kunnostus on erilainen, joten yhteydenotto on meille paras keino, jonka avulla ymmärrämme, mitä tarvitset ja kykenemme arvioimaan kunnostuksen keston sekä kustannukset